Echipa

Avem o echipa competenta de instructori formata din specialisti care supravegheaza siguranta tragerilor si va asigura instructajul de care aveti nevoie.

Ana

Armurier autorizat, cu pregatire specifica pe linie de arme si munitii. Ana este si asistent medical pregatit pentru acordarea primului ajutor.

 

Mirela

Armurier autorizat, cu pregatire specifica pe linie de arme si munitii, Mirela este si asistent medical pregatit pentru acordarea primului ajutor.

 

Cătălin

Instructor in poligon, fost politist cu o experienta de peste 25 de ani in cadrul structurilor speciale de interventie, multiplu medaliat in cadrul concursurilor de tir.

 

Emil

Instructor in poligon,  cu o experienta de peste 15 de ani in cadrul structurilor speciale de interventie, multiplu medaliat in cadrul concursurilor de tir.

 

 

Cristian

Antrenor de tir sportiv cu o experienta de peste 15 ani in mânuirea armelor, multiplu medaliat in in cadrul concursurilor de tir.

 

George

Instructor in poligon, fost politist cu o experienta de peste 25 de ani in cadrul structurilor speciale de interventie, multiplu medaliat in cadrul concursurilor de tir.

 

Responsabilitate si siguranta

Responsabilitatea sesiunilor de tragere intra in sarcina instructorilor nostri calificati, care vor fi alaturi de tragatori in permanenta pentru a monitoriza urmarea regulilor de siguranta. Ca tragator, puteti dovedi un plus de profesionalism urmand cele 4 reguli fundamentale ale tragerii cu arma:

1. Tratezi TOATE armele ca si cum sunt INTOTDEAUNA incarcate.
2. NU indrepti arma catre NIMENI sau NIMIC ce nu esti pregatit sa impusti.
3. Degetul AFARA din garda tragaciului pana cand esti sigur de tinta ta.
4. Fi sigur de tinta ta si ce se afla dincolo de ea.

 

Contact

Pentru orice informatii suplimetare, nelamuriri sau pentru a solicita o programare, sunati-ne sau lasati un mesaj in pagina de contact.