Despre complex

Calibru9

Detalii tehnice

Am construit un complex de poligoane indoor de peste 1000 de mp intr-o zona cu acces facil (Mega Mall – Arena Nationala), cu parcare proprie si paza permanenta. Am aplicat cele mai noi standarde la nivel european in domeniul sigurantei dar si al confortului tragatorilor.

Avem 3 poligoane separate cu grade de protectie balistica potrivite pentru pistol calibru mare si pistol de competitie calibru redus (7 standuri de tragere automatizate la 25m); pusca de calibru mare, (3 standuri de tragere automatizate la 50m); replici de arma tip air soft (5 standuri de tragere la 15m).

Regulamentul complexului de poligoane

Regulile de siguranta in poligonul de tragere sunt disponibile la fata locului si sunt dictate de legislatia nationala in domeniu. Pentru siguranta dvs. si a celorlalti tragatori, pe tot parcursul tragerii veti fi asistati de unul din instructorii nostri care vor asigura respectarea regulilor de siguranta. Armele letale cu glont va vor fi puse la dispozitie pe linia de tragere impreuna cu munitia aferenta, astfel incat sa va desfasurati antrenamentul in ritmul dvs.

Armele cu glont pot fi inchiriate de persoane care au implinit varasta de 18 ani si prezinta un document de identitate valabil (carte de identitate sau pasaport).

Testimoniale

Tragatorii care au vizitat poligonul nostru ne recomanda.

“Nu credeam ca eu, ca civil, pot trage cu arme cu glont, in centrul orasului. Senzatie unica.”

Georgiana, 28 ani, Graphic Designer

“Ca vanator e bine sa exersezi tirul de precizie nu doar in teren, ci si in poligon pentru a nu-ti iesi din mana. Am gasit la voi un loc la nivelul celor din Germania sau SUA. ”

Tudor, 32 ani, Vanator

“Extraordinara investitie, merita vazut si incercat. In sfarsit avem un loc in care sa ne antrenam pentru competitii la nivelul cuvenit.”

Serban, 42 ani, Antrenor tir sportiv

Contact

Pentru orice informatii suplimetare, nelamuriri sau pentru a solicita o programare, sunati-ne sau lasati un mesaj in pagina de contact.